Isnin, 6 September 2010

~Kejap ada kejap takde....

Hai..hai..hai...aku dah ada balik.... lama aku tak post entri baru ek.. bkn la busy sngt pon tapi buat-buat busy..bleh ke gitu? hahahhhaa.. sebenarnya misteri kehilangan aku tu bukan la bermakna aku telah pergi bertapa atau pon aku malas nk update *walaupon sebenarnya mmg malas nk update kan.. seperti yang telah digembar-gemburkan, tapi kehilangan aku yg sebentar itu adalah sebab pergi menuntut ilmu...ilmu apa? ilmu cara-cara untuk berblogging.. hahahha.. cara-cara untuk mencantikkan lagi dan menambah pelbagai eksesori  lagi kt dalam blog aku ni ha.. habis aku cuba tukar template @ layout blog aku ni ha sampai ilang-ilang jadi nya... adoiyaii.. payah jgk nk buat.. smpai terbuntang-buntang bijik mato den nk godek-godek benda alah nih... kalau lappy aku ni bleh menjerit dah lamo dah dio bersuara kan....

so, korang jgn la serik nk baco blog aku ni plak ye...*isk..ado ko yg sudi nk baco blog aku ek?? musykil aku... aku siap upah adik aku lagi tolong tengokkan apasal aku buat layout nye tak jadik2 jgk.. Last2 aku jgk yg godek2 sendiri.. cess.. tak bleh harap tol la...*blog sendirik pon nk suroh org buatkan..apa daaa... apa pon, slamat berblogging okkk... jumpe lagi nanti....tata.. wassalam..

2 ulasan:

sab=) berkata...

simple and nice ur template sis :)
like it

aruzacendana berkata...

thanks..uiihh.. payah nk buat tuh.. penin2 kepalo nk study wat benda nih.. maklum la, bkn pandai sngt pon psl blog2 nih..hehehehe...