Isnin, 30 November 2009

~ ada org tanya soalan....

Hai selamat kembali ke blog aku.. cewahh.. ha! ni nk menyentuh skit la pasal tajuk kt atas tuh.. ada la sorang member aku tanya kenapa semua orang nk ada blog? ingat awak tu artis ke? mcm la ramai sngt nk baca blog yg kite create kan...hmmm.. apa pendapat korg? sekali aku pikir mmg betul apa dia cakap.. buat apa susah2 nk wat blog nih? berbaloi ke? ada ke org nk baca blog kite nih? ke syok sendiri jek wat blog nih?? kan? kan?

Tapi lps dua tiga kali pkir, aku peduli apa org nk baca ke tak blog aku nih..hehehhe.. agak kasar bunyinye tu kan? Ishh... xde la, ms aku terniat nk create blog nih aku xde la pkir psl org lain nk baca ke tak... aku buat blog nih sbb aku suka dan aku cari ruang dan tempat untuk luahkan apa jua pendapat dan fikiran aku... x kisah la sama ada org nk baca ke tak.. xde plak aku wat iklan nk suruh org masuk kt blog aku tu.. klu diorg terbaca, terima kasih bnyk la... klu xde, xpe la.. aku buat pun untuk diri sendiri kan...

hmm...kepada yg terbaca blog aku, terima kasih skali lagi.... klu ada apa nk komen, silakan.... aku budak baru belajar..hehehe... InsyaAllah, lps nih aku akan update lagi blog aku ni untuk kelihatan lebih menarik lagi... baru2 blajar ni mmg mcm boring jek.. Apapun, sblm aku mintak diri, ni nk cite skit nih, td aku tgk berita, ada laporan yg mengatakan kt kuala pilah ada gegaran gempa bumi yg lemah... uiiikkksss.???? negeri sembilan ada gempa bumi ke? adoiyyaii.. sungguh menakutkan laa... tp klu ikut laporan tu gempa bumi tu gempa yg lemah sbb gegarannya tak dapat dirasai....Uiishhh.. cemas gak lorr.... betul ke nih?

xpe2.. nanti kita tgk berita selanjutnya ye.. betul ke tak... ok, tata... salam...

2 ulasan:

AnGaH InOuE berkata...

Ko BuAt Je BlOg Ko SeNdRi... BiA Ape OrG NAk KaTE... Ko MaRAh Ke, SuKE ke, GiLe ke, StrEsS Ke, Ape2 PuN La.... SuMe DaLaM BlOg Ni, BuKAn Ko SuSahkAN OrG lAin PuN KaN? KaDaNg KiTe PeRlU RuAnG UnTuK MeLuAhKaN PeRaSaAn KiTe, TaPi BuKAn SeMuE OrG BlEh Nak DgR SuMe CiTe Ko An? JaDi, KaT SiNi Je La TeMpAt YAng SeSuAi... KalO OrG TAk SuKe, LAntAk DoRg LA... BuKan BlOg DoRg... KeKEp It Up!!! GoOd LuCk!!

:: aruzacendana :: berkata...

Mekasih Mas.. aku setuju apa yg ko kata tuh.. sampai bila plak la kita nak hidup dengan dengar cakap orang je kan? cakap kita ada ke diorang nk pedulik? orang ni pandai cakap je..kalau kita susah xde nye diorang nak tolong?? tepuk dada, tanya selera la beb....=)